Kedves Karácsonyi Angyalok! Kedves Gyerekek!

Lassan véget ér a november, közelednek az ünnepek, várjuk a karácsonyt. Mindenki izgul, vajon azt a meglepetést hozza-e a Mikulás, majd a Jézuska, amire annyira vágyik, amit annyira szeretne megkapni.

Sajnos ebben a kiszámíthatatlan helyzetben, amiben jelenleg élünk, azoknak a gyerekeknek még nehezebb, akik nemigen bízhatnak abban, hogy nekik is teljesülhetnek a kívánságaik.

A mi iskolánk jószívű közössége már több alkalommal összefogott, azért, hogy örömöt szerezzen karácsonykor a rászorulóknak. Évekig a kárpátalajai magyar gyerekeknek gyűjtöttünk szeretetcsomagokat Bonnyai Sándor országossá vált akciójához csatlakozva. Sajnos a járványhelyzet miatt a megszokott formában most nem gyűjthetünk, ezért egy kihelyezett nagy gyűjtődobozba várjuk az adományaitokat!

Sanyi bácsi felhívásából egy részlet:

„Arra kérem a kicsiny Karácsonyi Angyalokat, a gyermekeket, valamint azokat az Angyalokat, akik szintén szeretnének csatlakozni a gyűjtéshez, hogy idén egy-egy kedves rajzot, üzenetet, levelet írjanak a gyermekeknek! Ezeket az ajándékokkal együtt eljuttatom a gyerekeknek.

A csomagokat én fogom összeállítani, karácsony előtt pedig körbejárom Békés megye valamennyi gyermekotthonát, az anyaszállókat, a családok és gyermekek átmeneti otthonait, valamint meglátogatok jónéhány szegény családot, hogy a Ti jóságotokat kiosszam részükre! Valamennyi csomagot pedig törekszek majd eljuttatni a korábban szívünkbe fogadott kárpátaljai gyerekek részére!

Amire szükség van:

  • higiéniai eszközök (fogkefe, fogkrém, szappan, sampon, dezodor, tusfürdő, fertőtlenítőszer, maszk, stb.)
  • édesség (csokoládé, szaloncukor, kekszek, rágcsák, stb.)
  • tisztítószerek (mosópor, Domestos, öblítő, mosogatószer, stb.)
  • tartós élelmiszerek (konzervek, étolaj, cukor, száraztészta, stb.).

A Karácsonyi Angyalok idén is szárnyakat bontanak! Rajzolj, üzenj, írj egy kedves levelet, vágj bele a gyűjtésbe!

                                                                Hálás szívvel: Bonnyai Sanyi

A gyűjtést az iskolában a Rózsa utcán Vera néni, a Madáchon Angi néni koordinálja. December 7-ig szeretettel várjuk a felajánlásokat!

Tudjuk, adni jó!