ORSZÁGOS IV. HELY

2023. június 9-11-én Orzságos Diákolimpia Döntőt rendeztek Békéscsabán III. korcsoportban, több mint 300 diáknak. Röplabda sportágban iskolánk is bejutott a legjobb 8 csapat közé. Pénteken és  szombaton is 3:0-ra nyertek az Erzsébethelyis lányok, így csoportelsőként végeztek. Vasárnap az elődöntő hatalmas küzdelmét sajnos az ellenfél nyerte. A délutáni bronzmeccs még nagyobb kihívás volt, fej-fej mellett haladt a két csapat, de a végén az érmet nem sikerült elhozni.

Ennek ellenére nagyon büszkék vagyunk tanítványainkra, mert szép játékkal, jó hangulatú és rendkívül izgalmas meccsekkel ajándékozták meg szenzációs szurkolóinkat!


Játékosok: Baiczer Niké, Bohus Réka, Csicsely Ágnes, Dóczi Bianka, Kincses Zsaklin, Péter Lia Gabriella, Petrovszki Zsófia, Piszter Kinga, Potocska Bianka, Szabolcsi Szilvia, Szarvas Kitti, Valkó Hanna Viktória.
Felkészítő pedagógus Sinkáné Kiss Anikó

BRSE TAVASZI HÁZIBAJNOKSÁG

2023. május 13-án házibajnokság keretein belül mérhették össze tudásukat iskolánk játékosai a Röplabda Akadémián. Közel 150 gyermek 4 kategóriában versenyzett, ahol sok izgalmas mérkőzés után alakult ki a végleges sorrend. A dobogón végzett csapatok minden korosztályban éremmel gazdagodtak, melyeket nagy örömmel vettek át a BRSE extraligás játékosaitól.

Az U8 és U9-es korosztályt Patonai Beáta, míg az U10 és U11-es csoportokat Sinkáné Kiss Anikó készítette fel.

U8-as és U9-es korosztály

U10-es és U11-es korosztály

Ezüstérmes U10-es játékosok:
 Balta Rézi, Kovács Boglárka, Gyurkovics Réka

Bronzérmes U11-es játékosok:
Gyurkovics Nóra, Petrovszki Zsófia, Medvegy Nóra, Péter Lia


Ezüstérmes U11-es játékosok
:
Dóczi Bianka, Bohus Réka, Valkó Hanna, Piszter Kinga

Sinkáné Kiss Anikó

Újabb siker!

2023.03.07-én iskolán diákjai közül 11 fő részt vett a fiú kézilabda Diákolimpia III. korcsoport megyei döntőjén. A megyéből 5 iskola jutott be az eseményre. A tanulók nagyon fegyelmezett és eredményes mérkőzések során a 2. helyet szerezték meg. Ezzel kivívták a továbbjutás lehetőségét az országos elődöntőbe. Nagyon büszkék vagyunk a fiúkra! További sok sikert kívánunk Nekik!
A csapat tagjai:

 • Fábián Márk
 • Fáber Mihály
 • Szász Máté
 • Araczki Bence
 • Piszter Robin
 • Vozár Zsombor
 • Piatkó Zsolt
 • Tóth Ádám
 • Káli Csanád
 • Tóth Martin
 • Vozár Botond
  Felkészítő: Marton-Laurinyecz Éva

Kedvencek látogatása az Erzsébethelyi Általános Iskolában

🏐Az Erzsébethelyi Általános Iskola és a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület együttműködése több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, számos tehetséges fiatal jutott egészen a felnőtt csapatig, akik az intézményben ismerkedtek meg a sportág alapjaival.

Jelenleg is szép számú fiatal bontogatja szárnyait az intézményben Sinkáné Kiss Anikó és Patonai Beáta koordinálásával, akiknek a csütörtök délutáni edzésére váratlan vendégek érkeztek.

🏐A Swietelsky-Békéscsaba négy játékosa, Molcsányi Rita, Glemboczki Zóra, Marta Drpa, Pintér Andrea, valamint Baran Ádám klubelnök és Lovász Krisztián technikai vezető lepték meg a gyerekeket, akik kitörő örömmel fogadták kedvenceiket.

A delegáció ráadásul nem érkezett üres kézzel, a szakmai munkát elősegítendő könnyített súlyú röplabdákat, illetve órarendeket és tollakat vittek ajándékba.

🏐A program önfeledt labdás játékkal folytatódott, ahol sportolóink feledhetetlen perceket okoztak a jövő reménységeinek.

„Az Erzsébethelyi Általános Iskola fontos bázisintézményünk, hosszú múltra tekint vissza együttműködésünk. Tradícionálisan sok gyerek érkezik innen utánpótlás csapatainkba, köszönhetően a sportot támogató intézményvezetésnek, tanároknak és az elhivatott edzőknek. Klubunk közreműködött a tornaterem korszerűsítésében, részt vettünk számos iskolai rendezvényen. Öröm volt látni a sok csillogó szempárt, bízunk benne, hogy többükből lesz élvonalbeli játékos a BRSE színeiben” – mondta Baran Ádám, a BRSE elnöke.

forrás: BRSE Facebook oldala

Kézilabda Diákolimpia III. korcsoport fiú – továbbjutottunk a megyei döntőbe!

Iskolánk tanulói 2022. november 21-én részt vettek a III. korcsoportos fiú kézilabda Diákolimpia körzeti fordulójában, ahol nagy küzdelemmel megszerezték a 2. helyet. Ezzel kivívták a továbbjutás lehetőségét.

A megyei döntőt a tavaszi idényben rendezik meg, amelyre nagy lelkesedéssel készülnek.

A csapat tagjai:   

Fábián Márk
Fáber Mihály
Szász Máté
Araczki Bence
Piszter Robin
Piatkó Zsolt
Vozár Zsombor
Tóth Ádám
Káli Csanád
Tóth Martin
Botyánszki Bálint
Vozár Botond

Szívből gratulálunk a versenyzőknek és sikeres felkészülést kívánunk!

Felkészítő pedagógus: Marton-Laurinyecz Éva