Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Leendő Karácsonyi Angyalok!

Az ünnepek közeledtével ismét a segítségüket szeretnénk kérni. Ötödik éve támogatjuk Bonnyai Sándor karitatív tevékenységét, gyűjtést rendezünk az iskolában a Békés megyei rászoruló gyermekek és családok támogatására. Ebben kérjük az Önök nagylelkű segítségét: lehetőségeikhez képest járuljanak hozzá az adománygyűjtéshez, tegyék szebbé egy-egy rászoruló gyermek, család karácsonyát! Szükség van higiéniai eszközökre, tisztítószerekre, tartós élelmiszerre és édességre. Az összegyűlt adományokból Sándor fog önkéntesek segítségével szeretetcsomagokat összeállítani, ő juttatja el karácsony előtt a segítségre szorulóknak.                                                                               

Ha jó állapotú játékot, mesekönyvet szeretnének felajánlani, azt is szívesen fogadjuk, az ilyen jellegű adományokat a „Mosolymanó” akcióban továbbítjuk. 

Az adományokat december 10-ig várjuk az iskolánk mindkét épületében.  Köszönjük a segítségüket, áldott adventet kívánunk!

„A LEGSZEBB KONYHAKERTEK”

Iskolánk három tanulója és kísérő nevelőjük 2021. október 21-én díjátadó ünnepségen vett részt, ahol „A legszebb konyhakertek” verseny országos díjra jelölt kertjeinek képviselői vehettek részt. A „Madách Utcai Fűszerkert” közösségi kert kategóriában 25.000 kert közül bekerült a legszebb 200 közé. Munkánkat oklevéllel, jutalomkönyvvel jutalmazták.
A pályázatban döntő fontosságú volt, hogy vegyszermentes kertgazdálkodást folytatunk, rovarhotelt hoztunk létre és méhlegelő várja a virágport gyűjtő méheket. Az iskolakert szakkör tagjai mellett azok a kollégák és tanulók is részesei ennek az eredménynek, akik segítettek a kert kialakításában, az ágyások közötti járófelület ágaprítékkal történő feltöltésében. Jövőre újra pályázunk és bízunk benne, hogy az országos díjat is elnyerjük munkánkkal.

Kovácsné Szatyin Ildikó

Kedves Szülők, Diákok!

2021. október havi étkezési, térítési díj befizetésének időpontja:


-2021. 11.10-11.       Rózsa u.

-2021. 11.15-16.       Madách u.