🥉 𝐀 𝐥𝐚́𝐧𝐲𝐨𝐤 𝐢𝐬 𝐚 𝐝𝐨𝐛𝐨𝐠𝐨́𝐫𝐚 𝐥𝐞́𝐩𝐡𝐞𝐭𝐭𝐞𝐤! 🥉

Atlétika Többpróba II. korcsoport

2024. május 2-án került megrendezésre a II. korcsoport atlétika többpróba megyei Diákolimpia versenysorozat. A körzeti versenyről továbbjutó II. korcsoportos lányok nagy várakozással kezdték el a megmérettetést.

A tanulóknak 4 próbát kellett teljesíteni. Ezeket az eredményeket számszerűsítették és így alakult ki a végeredmény. A megye körzeteinek legjobbjaival kellett megvívni a csatát. A lányok fegyelmezetten versenyeztek és próbálták kihozni magukból a legjobbat. A körzeti versenyhez képest több számból is javítottak. Így a megye harmadik legjobb csapata lett az Erzsébethelyi Általános Iskola.

III. helyezett csapat tagjai:

Péter Lia
Gyurkovics Réka
Kovács Boglárka
Tóth Natália
Balta Rézi
Kohanyecz Zoé

Felkészítők: Marton-Laurinyecz Éva és Debreczeni Dezső

Nagy-Goron Máté egyéni versenyzőként indulhatott a megyei megmérettetésen. Nagyon erős mezőnyben szép versenyzéssel fejezte be a versenyt, a népes mezőnyben a VI. helyet sikerült megszereznie.

Felkészítő: Debreczeni Dezső

Gratulálunk a versenyzőknek! Büszkék vagyunk rájuk! További sok sikert kívánunk!

Eredményes atlétika verseny az Erzsébethelyi Általános Iskolában!

Iskolánk március 20-án, csütörtökön tartotta a házi atlétikai versenyét a Rózsa utcai sportpályán. 

A testnevelők célja a versenyeztzetés, gyakorlás mellett az volt, hogy I-IV. korcsoportban a legjobb csapatokat tudják majd összeállítani a tavaszi körzeti többpróba atlétika diákolimpiára. 

A sportszerű versenyt a jó hangulat jellemezte. A nap végén minden tanuló boldogan vette át az emléklapot a részvételről, illetve minden korosztályban az 1-3. helyezett érem díjazásban részesült.

Gratulálunk minden versenyzőnek, érmesnek,felkészítő pedagógusnak!

Hajrá a körzeti diákolimpián, hajrá Erzsébethelyi!

Eredmények:

Bővebben

Diákolimpia Mezei futóverseny megyei döntő –2024.03.21. Gyula

Iskolánk az őszi Diákolimpia körzeti mezei futóversenyéről 5 csapattal jutott tovább az új helyszínen megrendezett megyei megmérettetésre.

A versenyre rekordszámú induló érkezett. Diákjainknak a népes mezőnyben kellett megmutatni, hogy mennyire felkészültek. Az iskolánk tanulói szépen helyt álltak. Minden csapatunk bekerült az első 6 csapat közzé.

Az elért eredmények:

Bővebben