2022. október 01-től érvényes étkezési térítési díjak

Tisztelt Szülők!
 
Önkormányzati rendelet alapján 2022. október 01-től érvényes étkezési térítési díjak.
 
-háromszori étkezés                618.-+áfa          785.-Ft
-kétszeri étkezés                      491.-+áfa          624.-Ft
-egyszeri étkezés, ebéd           364.-+áfa          462.-Ft   
 
       Szénásiné Gyeraj Mária 
           étkezési ügyintéző

A Vasárnapi Iskola Alapítvány találkozója Békéscsabán

A minden évben megrendezésre kerülő találkozóját tartotta szeptember 16-18. között Békéscsabán a Vasárnapi Iskola Alapítvány. Ezen alkalmak keretében a magyarországi településekről kijáró kollégák számolnak be az elmúlt év munkájáról, sikereiről. Intézményünk pedagógusai közül néhányan (Buzássy Béla, Gajdács Tiborné, Patonai Beáta, Kovácsné Szatyin Ildikó) már 17 éve utaznak a romániai szórvány magyar települések gyermekeihez havi rendszerességgel foglalkozásokat tartani. Így mi is jelen voltunk a három nap programjain. Fényképes beszámolónk összeállításában Buzássy Béla tanár úr működött közre, ami szintén itt tekinthető meg. A szombat délelőttöt színesítette Böjte Csaba látogatása, aki gondolatait osztotta meg velünk. A nagyszalontai gyermekotthon kis lakói műsorral kedveskedtek a résztvevőknek.

Az alapítvány munkáját adományokkal, gyűjtési akciókon való részvétellel  a pedagógusokon kívül iskolánk tanulói és szüleik is több alkalommal támogatták.

Az alapító, Benkei Ildikó, a Kossuth Rádió szerkesztő riportere is elismeréssel nyilatkozott a csabai pedagógusok munkájáról.

Megkezdődött a tanév

Tanévnyitó ünnepségünket megtisztelte Szarvas Péter polgármester úr is, aki ajándékkal kedveskedett kis elsőseinek.

Másnap Suli-buli programmal vidáman indult a tanév.