Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Leendő Karácsonyi Angyalok!

Az ünnepek közeledtével ismét a segítségüket szeretnénk kérni. Ötödik éve támogatjuk Bonnyai Sándor karitatív tevékenységét, gyűjtést rendezünk az iskolában a Békés megyei rászoruló gyermekek és családok támogatására. Ebben kérjük az Önök nagylelkű segítségét: lehetőségeikhez képest járuljanak hozzá az adománygyűjtéshez, tegyék szebbé egy-egy rászoruló gyermek, család karácsonyát! Szükség van higiéniai eszközökre, tisztítószerekre, tartós élelmiszerre és édességre. Az összegyűlt adományokból Sándor fog önkéntesek segítségével szeretetcsomagokat összeállítani, ő juttatja el karácsony előtt a segítségre szorulóknak.                                                                               

Ha jó állapotú játékot, mesekönyvet szeretnének felajánlani, azt is szívesen fogadjuk, az ilyen jellegű adományokat a „Mosolymanó” akcióban továbbítjuk. 

Az adományokat december 10-ig várjuk az iskolánk mindkét épületében.  Köszönjük a segítségüket, áldott adventet kívánunk!

Kedves Szülők, Diákok!

2021. október havi étkezési, térítési díj befizetésének időpontja:


-2021. 11.10-11.       Rózsa u.

-2021. 11.15-16.       Madách u.

Rendhagyó irodalom óra

November 3-án, szerdán délelőtt a 3.a osztályosokkal a Jaminai Könyvtárban jártunk. Janikovszky Éva: Bertalan és Barnabás c. meséjét hallgattuk meg papírszínházi előadásban. Utána kutyust hajtogattak a gyerekek, és a meséhez kapcsolódó illusztrációt színezhettek ki. Jól éreztük magunkat! Sokan döntöttek úgy, hogy szívesen beiratkoznának.
Köszönjük szépen a könyvtáros Bea néninek a meghívást és az élményt!

Lőrinczné Hrabovszki Márta